Skatterådgivning til både erhverv og private

Skatteforhold kan virke som en uoverskuelig størrelse for en, hvis man står i en situation, hvor man trænger til skatterådgivning. Mange advokatfirmaer fokuserer udelukkende på den juridiske del af skattemæssige spørgsmål. Hos PJ Revision får du tydelig skatterådgivning, der giver dig overblik over den lovgivning, der gælder i dit tilfælde. Vi tilbyder også skatterådgivning, der hjælper dig til at få afklaret samtlige skatteretlige forhold.

Vores revisionsfirma besidder et væld af erfaring, som du kan trække på. I samarbejde med dit pengeinstitut skræddersyer vi rådgivning, der passer til dine behov og ønsker. Du får også betjening af medarbejdere, som har en lang teoretisk og praktisk uddannelse, som løbende ajourføres. På den måde sørger vi for, at du er godt klædt på med hensyn til de skatteforhold, du ønsker at få belyst.

Sørg for at finde den rette skatterådgivning

Spørgsmål angående skatteforhold kan i nogle tilfælde være uhyre komplicerede. Hos PJ Revision forenkler vi tingene, så de er til at forstå. Vi simplificerer det dog ikke. Vi forsømmer heller aldrig at informere dig om alle de detaljer, du skal kende for at træffe skattemæssige beslutninger, der har betydning for dig eller din virksomhed. For os er det enorm vigtigt, at vores kundebetjening lever op til dine forventninger. Det nytter da ikke noget, hvis du ikke føler, at dine ønsker ikke bliver efterlevet. Derfor gør vi os umage for at forstå, hvad det er, du gerne vil opnå.

Når man søger skatterådgivning, er det fordi man gerne vil maksimere sine chancer for at overholde sine skatteforpligtelser over for staten. Samtidig er man også interesseret i at have gavn af de berettigede skattefordele, som man kan udnytte ved at få den rette rådgivning hos PJ Revision. Vi håber på, vi får lov at rådgive dig. Det kan med sikkerhed føre til et veludført og kvalitetssikret resultat, som kan skabe mere værdi for dig og dit firma. De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dk

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk