Referencer

Meteko

Hjælp til regnskab på et forståeligt sprog.
“Hjælp til regnskab på et forståeligt sprog. Hurtig, ærlig og kompetent rådgivning som ikke efterlader mig med tvivl. En behagelig og rolig – men stadig professionel – dialog omkring ting som er utroligt vigtige!”

Byens Pølsevogne

Vi er meget glade for den gode service.
“Byens Pølsevogne har været kunde ved pj revision i 2 år. Vi er meget glade for den gode service og de har optimeret vores virksomhed. Pj revision har uden tvivl været den revisor vi har haft som har sat sig mest ind i vores virskomhed.”

Liveweb

Vi møder altid en revisor der møder os i øjenhøjde.
“Da vi skulle have vores selskab op og stå kontaktede vi Pj revision som vi arbejdet sammen med siden. Vi møder altid en revisor der møder os i øjenhøjde og som forstår os som virksomhed. Vi kan altid ringe og spørge efter hjælp og vi føler altid at vi er kunden i centrum hos Pj revision vil du opleve et revision selskab som tager dig som menneske og virksomhed seriøst og personligt.”

Diætpiloten

PJ Revision har mine aller varmeste anbefalingen.
"Kan regnskab og revision virkelig være nærmest hyggeligt?! JA! Hos PJ Revision er det rent faktisk sådan. Som selvstændig er regnskab, bilag og moms det sidste jeg har tid og lyst til at beskæftige mig med. Jeg har personlig kontakt til Bjørn og føler mig ikke bare som et nr. i rækken. Der udover kan selv små selvstændige være med på deres priser. Hos PJ Revision bliver mine spørgsmål og henvendelser ALTID besvaret lyn-hurtigt og der bliver altid ydet en ekstra service hvis der opstår et akut behov. PJ Revision har mine aller varmeste anbefalingen."

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk