Leder du efter en kompetent og dygtig revisor i Frederikshavn? Hos PJ Revision har vi igennem en længere årrække varetaget et væld af forskellige typer af revisionsopgaver- og projekter, hvilket har givet os en stor erfaring indenfor en bred vifte af opgaver i revisionsfaget. Denne store erfaring vil vi med glæde benytte os af, når du benytter dig af os som din revisor, således du får et resultat, som skaber stor værdi for dig.
Vi lægger stor vægt på, at det leverede resultat tilfredsstiller dig til fulde, hvilket blandt andet sikres gennem et særdeles tæt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan byde ind eller supplerer med yderligere meninger, ønsker eller lignende. Det sikrer først og fremmest, at resultatet opfylder de krav og behov, der end måtte være i forbindelse med revisionsarbejdet.

PJ Revision tilbyder skræddersyede løsninger på budgetter og meget andet

Som revisor Frederikshavn er der mange forskellige typer af opgaver, der skal løses som eksempelvis forskudsopgørelse, selvangivelse, årsopgørelse og meget andet. En af de meget vigtige opgaver i revisionsfaget er at lægge et budget, hvilket er et af grundvilkårene til at kunne drive en sund, solid og overskudsgivende virksomhed, forretning eller lignende. Denne opgave er vi eksperter i, da du hos os får lagt et budget helt uden fejl og mangler, så dit erhverv hurtigt kan tage fart og udvikle sig yderligere.
Vores medarbejdere har en yderst professionel og ambitiøs tilgang til det arbejde, der laves, hvorfor du er sikret, at eksempelvis dit budget er lagt på den bedst mulige måde.

Få værdi for pengene hos dygtig og erfaren revisor Frederikshavn

Når du søger revisor Frederikshavn, er det vigtigt at finde en, der tilbyder et kvalitetsarbejde til gode priser, således dine penge får mest mulig værdi. Udover håndtering af forskellige opgaver indenfor revisionsfaget kan vi ligeledes være behjælpelige med kyndig vejledning i, hvorledes du håndterer dine revisionsopgaver bedst muligt.

Ønsker du yderligere informationer? Kontakt os endelig

Såfremt du sidder med spørgsmål om revisor Frederikshavn, skal du være velkommen til at tage kontakt til os, hvor vi står klar til at besvare spørgsmålene eller komme med yderligere informationer, såfremt det er, hvad du ønsker. Herudover er vi også i stand til at give dig et uforpligtende, skræddersyet tilbud på din revisionsopgave, hvor du med garanti får et kvalitetsarbejde for pengene. Kontakt os på tlf.: 98 45 65 00.

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk