Revisor i Aalborg

Du leder efter en revisor i Aalborg. Det kan være, at du har brug for en revisor i Aalborg, der kan klare regnskabsopgaver for dig som privatperson. Måske ejer du et mindre firma, der er i vækst. Eller også er du på udkig efter en anden revisor, fordi du ikke er helt tilfreds med den revisor, som indtil nu har taget sig af dine regnskabsopgaver. Uanset hvad for en grund du har for at opsøge os, så står vi klar til at tage hånd om dig eller dit firma. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser, der tilpasses dine behov. Som revisor i Aalborg kan PJ Revision sørge for, at alle dine regnskabsmæssige behov bliver dækket.

Vi håndterer bogføring og mange andre vigtige opgaver

Som revisor Aalborg kan vi hos PJ Revision løse tidskrævende opgaver som bogføring, der er uhyre vigtigt have styr på. Uanset hvilken virksomhed, man driver, er bogføringen en uundværlig hjørnesten, da det ellers kan komme til at koste dig dyrt i sidste ende. Men det kan vi hjælpe dig til at undgå. Hos PJ Revision har vi stor erfaring med bogholderi både i store og små virksomheder. Det samme gælder også vores kendskab til mange forskellige brancher. Så hvis du giver os lov til at klare din virksomheds bogholderi, så kan du bruge tiden på de aktiviteter, der skaber værdi.

Vi klarer alle typer af revisionsopgaver

Vi kan også betjene dig og din virksomhed på andre måder. Vi kan for eksempel håndtere andre typer af revisionsopgaver: såsom årsregnskab, forskudsopgørelse, udarbejdelse af budget og meget andet. Så hvis du står og mangler en revisor i Aalborg, da er PJ Revision det helt rigtige valg.

De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dk

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk