Regnskab i virksomhed

I Danmark er det sådan, at så snart du har registreret din virksomhed, har du pligt til at føre regnskab over din virksomheds pengemæssige aktiviteter. Det samme gør sig gældende enten det er en stor eller lille virksomhed. Som selvstændig giver det også god mening at føre regnskab i virksomhed. På den måde finder du ud af om du tjener eller taber penge ved at drive din virksomhed. Virksomhedens skat bliver også beregnet efter regnskabsmæssige oplysninger. Derfor er regnskab i virksomhed ikke noget, man kan overlade til tilfældighederne.

Hos PJ Revision tilbyder vi serviceydelser, der passer til dine behov. Vi har mange års erfaring med at føre regnskab for selskaber og selvstændige erhvervsdrivende. Det kan komme dig til gode, hvis du vælger at betro os dine regnskabsopgaver som virksomhed eller selvstændig.

Regnskab virksomhed og meget mere

Vores regnskabsmæssige ydelser indbefatter følgende opgaver:

• Vi tilbyder regnskabsudarbejdelse for selskaber og selvstændige erhvervsdrivende.

• Rådgivning og hjælp med hverdagens EDB-problemer.

• Revision af aktie- og anpartsselskaber.

• Bogføring og momsregnskab.

• Vi har mange års erfaring i erhvervsservice til virksomhederne.

• Grønne regnskaber og budgetudarbejdelse.

• Etableringsvejledning: Vi har mange års erfaring i etableringsvejledning og vi giver en uafhængig etableringsrådgivning og en seriøs vurdering af dine muligheder for indtjening.

• Rådgivning om andre økonomiske og skattemæssige forhold.

Som det fremgår af vores serviceydelser er vi i stand til at bistå dig med en bred vifte af ydelser, der sikrer, at opgaven med at føre regnskab i virksomhed er i de bedste hænder uden bøvl eller besvær. Er det ikke det, du skal forvente af den revisionsfirma, du betror regnskabs i virksomhed? Det tænkte vi nok. De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dk

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk