Opstart af virksomhed

Du er gået med drømmen om at starte din egen virksomhed et stykke tid. Nu er du ved at kaste dig ud i det. Hos PJ Revision kan vi hjælpe dig med alt det, der hører med til opstart af virksomhed. Vi har mange års erfaring i erhvervsservice til virksomhederne. Vi tilbyder også rådgivning ved opstart af virksomhed. Vi betjener faktisk hele Nordjylland, men har kunder fra hele Danmark.

Vi ved godt, at det kan være svært at finde hoved og hale i det hele ved opstart af virksomhed. Der er jo mange ting, man skal have styr på. Du skal oprette et CVR nummer og registrere den rigtige type virksomhed. Skal du omlægge din eksisterende PMV til en enkeltmandsvirksomhed? Ønsker du at stifte selskab sammen med andre? Hvad skal du vælge? Skal det være et interessentskab eller et ApS? Der er selvfølgelig mange spørgsmål, der melder sig ved opstart af virksomhed. Hos PJ Revision hjælper vi dig ved at afklare alle de tvivlsspørgsmål, du måtte have.

Vi har også mange års erfaring i etablerings-vejledning, hvor vi går ind og rådgiver dig i de mange skatte- og regnskabsmæssige forhold, der har betydning for oprettelse af virksomhed. Vi giver tilmed en uafhængig etablerings-rådgivning og en seriøs vurdering af dine muligheder for indtjening. Vores rådgivning indbefatter også andre økonomiske og skattemæssige forhold.

Vælg os ved opstart af virksomhed

Der er mange grunde til at vælge os ved stiftelse af virksomhed. Vi lægger mange kræfter i at levere kundebetjening af højeste kvalitet. Vi har rimelige priser og vi gør os umage for at ekspedere dine regnskabsopgaver hurtigt. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vores medarbejdere har en lang teoretisk og praktisk uddannelse, som løbende ajourføres. Vi er altid villige til at tilpasse vores assistance efter dine ønsker og behov. De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dkPj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk