Momsberegning og momsindberetning

Du har sikkert en virksomhed og du ved, at momsberegning kan være noget af en hovedpine. Da alle danske virksomheder er momspligtige, er du nødt til at finde et revisionsfirma, der kan klare både din momsberegning og din momsindberetning. Hvis dit firma har en omsætning over 50.000 kroner om året, så skal dit firma momsregistreres. På den måde kan dit firmas momsafregning og momsindberetning ske på lovlig vis. Hos PJ Revision tilbyder vi de rette serviceydelser, der kan sikre, at dit firma lever op til den nuværende lovgivning på momsområdet.

Som du allerede ved er der to typer moms: På den ene side købsmomsen, som firmaet skal betale for de købte varer og ydelser. På den anden side salgsmomsen, som virksomheden opkræver ved salg af sine varer. For at få en nøjagtig momsberegning skal man stille udgifterne op mod indtægterne. Derefter skal man afgøre om firmaet skal have penge tilbage eller betale yderligere til skat.

Vi kan stå for din momsberegning og din momsindberetning

Hos PJ Revision forstår vi, den gældende lovgivning og de omstændigheder, der bestemmer, hvor ofte din virksomhed skal indberette moms. På den måde sørger vi for, at din bogføring er i orden og at din momsafregning er klar i god tid, så du ikke får dig en ubehagelig overraskelse.

Vi står gerne for din bogføring og momsregnskab. Hvis der også er andre forhold angående dit firmas momsberegning eller momsindberetning, er vi parate til at tage højde for dem og dermed sikre, at alle forhold er i orden. Hvis du har brug for hjælp med andre typer af regnskabsopgaver, så tilbyder PJ Revision en bred vifte af ydelser, der dækker dine behov. Vi er et statsautoriseret revisionsfirma med en afprøvet tilgang til revision og dertilhørende ydelser. De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dk

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk