Generationsskifte i virksomhed

Står du nu over for et generationsskifte i din virksomhed? Det kan meget vel være, at du overvejer at overdrage din virksomhed til et familiemedlem. Et generationsskifte i virksomhed henviser ikke alene til den situation, hvor man overfører sin virksomhed til familien. Det kan også være tale om, at du overvejer at sælge virksomheden til fremmede personer. Når det er tilfældet, da er du nødt til at finde god rådgivning, som kan lede dig gennem processen ved et generationsskifte i virksomhed.

Hos PJ Revision kan vi guide dig således, at generationsskiftet i din virksomhed bliver gennemført i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Vi kan bistå dig med afklaring med hensyn til selskabsretlige og skattemæssige forhold, som er afgørende for et succesfuldt generationsskifte i virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med at udarbejde den rette model for et generationsskifte i din virksomhed. Der er for eksempel nogle forretningsmæssige overvejelser angående den arving eller køber, som så skal overtage virksomheden. Er der tale om et delvist salg? Ønsker du at beholde noget af magten? Er der tale om en fusion? Hvad for en rolle skal du og din virksomhed indtage? Er det hele virksomheden, der skal generationsskiftes? Er det kun en del af driften, du gerne vil skille dig af? Hvad dine skattemæssige forpligtelser? Der er mange spørgsmål, der opstår ved generationsskifte i virksomhed. Hos PJ Revision bistår vi dig med al den rådgivning, du behøver for at fuldført et vellykket generationsskifte.

Sørg for at finde den rette vejledning

Når man søger rådgivning i forbindelse med et generationsskifte, må man ikke nøjes med den nemmeste løsning. Man er nødt til at få afklaret alle de spørgsmål, der skal til for at sikre, at generationsskiftet i din virksomhed lever op til gælden regler. Vi søger for, at du ikke går glip af berettigede fordele, som lovgivning foreskriver. Hos PJ Revision besidder vi stor erfaring indenfor branchen. Det betyder, at vi altid kan garantere et veludført og kvalitetssikret resultat. Vi er ret sikre på, at det er det, du også ønsker. De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dk

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk