Går du og søger en erfaren revisor Ålborg, der kan varetage netop dine revisionsopgaver? Hos PJ Revision har vi i flere år håndteret mange forskellige typer af revisionsprojekter for privatpersoner såvel som for mange forskellige virksomheder. Det vil sige, at du kan benytte dig af os, uanset omfanget på den givne opgave, hvor du stadig er garanteret et veludført og kvalitetssikret resultat.

PJ Revision sørger for værdiskabelsen

Hos PJ Revision får du en revisor i Ålborg, der gør et stort stykke arbejde for at skabe en så stor værdi som muligt for dig. Det sikres blandt andet gennem det veludførte arbejde, som vi lægger for dagen, hvor du får meget værdi for dine penge.
Det er særdeles vigtigt for dig at have styr på alle papirerne – både for private såvel som erhverv, hvorfor du med den rette revisor sikrer dig orden i papirerne og dermed ikke får unødvendige udgifter.

Bogføring og mange andre vigtige opgaver håndteres

Som revisor Ålborg kan vi hos PJ Revision eksempelvis tage hånd om den tidskrævende bogføring, der er særdeles vigtig at have styr på. Uanset hvilken virksomhed, man driver, bør man have styr på bogføringen, da det ellers kan komme til at koste dig dyrt, hvilket du helst vil undgå. Hos PJ Revision har vi stor erfaring med bogholderi både i store og små virksomheder i mange forskellige brancher, hvorved du kan lade os håndtere din virksomheds bogholderi, så du kan benytte tiden til andre formål i virksomheden og dermed skabe mere værdi.
Det er blot et eksempel på en af de opgaver, som vi kan håndtere for dig og/eller din virksomhed. Vi kan udover dette håndtere mange andre forskellige typer af revisionsopgaver såsom årsregnskab, forskudsopgørelse, udarbejdelse af budget og meget andet.

Sørg for at find den rette vejledning

Når man søger revisor Ålborg, er det ganske vigtigt, at man finder den rette vejledning, således revisionsarbejdet giver netop det resultat, som du ønsker. Hos PJ Revision besidder vi stor erfaring indenfor branchen, hvilken vi kan benytte os af, når du søger vejledning, hvorfor du får netop det resultat, som du ønsker.

Mangler du revisor Ålborg? Kontakt os allerede i dag

Mangler du revisor Ålborg, og lyder ovenstående for noget som dig, kan du allerede i dag kontakte os for en uforpligtende dialog om, hvorledes din situation håndteres på bedst mulig vis. Derudover kan du få yderligere informationer og besvaret spørgsmål, du end måtte have. Kontakt os på tlf.: 98 42 65 00.

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk