Revisionsfirma Aalborg – Vi kommer i hele Nordjylland

Du er interesseret i at finde et revisionsfirma i Aalborg. Du har fundet vores hjemmeside og det giver god mening. Vi har nemlig et revisionsfirma i Aalborg og står klar til at hjælpe dig med alle de revisionsopgaver et revisionsfirma i Aalborg kan tilbyde.

Hos PJ Revision har vi masser af erfaring med at håndtere mange forskelligartede revisionsprojekter. Vi betjener både privatpersoner og mange forskellige virksomheder, uanset om de er små eller store. Det betyder altså, at vi kan klare enhver revisionsopgave, uanset omfanget. Vi kan altid garantere et veludført og kvalitetssikret resultat i kraft af vores status som revisionsfirma i Aalborg.

Ud over at være et revisionsfirma i Aalborg har vi også kunder i Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev. Så det vil sige, at vi kommer i hele Nordjylland. Vi ønsker at være tæt på vores kunder, så de føler sig trygge.

Et revisionsfirma i Aalborg med mange services

• Vi tilbyder regnskabsudarbejdelse for selskaber og selvstændige erhvervsdrivende.

• Revision af aktie- og anpartsselskaber.

• Vi har mange års erfaring i erhvervsservice til virksomhederne. Vi hjælper med alt administrative vanskeligheder, enten via dygtige freelance bogholdere eller eget veluddannet personale.

• Bogføring og momsregnskab.

• Grønne regnskaber og budgetudarbejdelse.

• Rådgivning om andre økonomiske og skattemæssige forhold.

• Etableringsvejledning: Vi har mange års erfaring i etableringsvejledning og vi giver en uafhængig etableringsrådgivning og en seriøs vurdering af dine muligheder for indtjening.

• Rådgivning og hjælp med hverdagens EDB-problemer.

Mange grunde til at vælge os

Vi er ret sikre på, at nogle af de ovennævnte services dækker dine behov. Vi gør os umage for at overholde statens regnskabsregler og skattemæssige lovgivning. Så hvis du betror os dine regnskabsopgaver, så kan du føle dig tryg. Du og din virksomhed er i de bedste hænder.

De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dk

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk