Økonomisk rådgivning

Du er helt sikkert en person, som sætter pris på at have styr på din private økonomi. Det kan også være, at du ejer eller driver en virksomhed. Nu står din virksomhed over for nogle vigtige beslutninger med hensyn til strategiske eller finansielle spørgsmål. Du har derfor brug for uvildig økonomisk rådgivning. Sommetider er økonomiske medarbejdere mere fokuserede på den daglige drift. Det efterlader ikke særlig meget tid til at optimere virksomhedens finansielle potentiale. Hos PJ Revision finder du en pålidelig sparringspartner. Vi tilbyder økonomisk rådgivning vedrørende fremtidige investeringer, regnskabsanalyser eller nye finansieringsmuligheder.

Hos PJ Revision får du økonomisk rådgivning om investeringsmuligheder, fordeling af firmaets overskud, optimering af nuværende finansieringskilder, analyse af nye finansieringsmuligheder, opkøb af ejendomme, frasalg og mange andre økonomiske og finansielle forhold. Vi har stor erfaring med at hjælpe private og virksomheder til at træffe vigtige beslutninger på baggrund af nøjagtig og pålidelig økonomisk rådgivning.

Oversigt over vores tilbud

Vi tilbyder følgende serviceydelser:

• Vi har mange års erfaring i erhvervsservice til virksomhederne.

• Etableringsvejledning

• Regnskabsudarbejdelse for selskaber og selvstændige.

• Bogføring og momsregnskab.

• Revision af aktie- og anpartsselskaber.

• Rådgivning om andre økonomiske og skattemæssige forhold.

• Grønne regnskaber og budgetudarbejdelse.

• Rådgivning og hjælp med EDB-problemer.

Som det fremgår af de ovennævnte tilbud kan du se, at vi er et revisionsfirma, der håndterer alle aspekter af de finansielle forhold, som en virksomhed skal forholde sig til. Hos os er du og dit firma i sikre hænder. Vi tager ikke alene hånd om dine regnskabsopgaver men giver dig også den rådgivning, du forventer at få. Vi gør os umage for at yde en personlig kundebetjening. Der er mange grunde til at vælge os som dit revisionsfirma, når du har brug for økonomisk rådgivning.

De kan kontakte os på vores tlf. 98 42 65 00 eller Fax. 98 42 42 08. De kan også skrive til os på mail: mail@pj-revision.dk

Pj Revision

Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 33861044
Tlf. 98 42 65 00
Fax. 98 42 42 08
Mail: mail@pj-revision.dk