Din revisor i Frederikshavn

PJ Revision er bosiddende i Frederikshavn og har en dyb tilknytning til byen og området omkring med lokale kunder og lokalt kendskab. Hvis du har behov for revision eller en bogholder, du kan få en kop kaffe med, så kig forbi i dag. Det er uforpligtende, og vi kan hjælpe dig med at se nye muligheder.
Vi er placeret midt i Frederikshavn by på Danmarksgade 70 D.

Brug vores lokale netværk

Vi har serviceret Frederikshavns ervhersliv siden 1985 og har derfor fået et indgående kendskab til en bred vifte af de virksomheder, der opererer i byen.
Det kommer vores kunder til fordel, når vi sammenlagt kan samle flere hundrede års erfaring, og lede dig direkte til den rigtige kontakt.

Hvis du er vant til en revisor, der kun reviderer dit regnskab, så forvent mere af os.

Frederikshavn som erhvervsby

Kommunerne i Nordjylland investerer aktivt i erhvervslivet, fordi de ved, at jobskabelse er vejen til vækst i området. Det bakker vi selvfølgelig op omkring og er i løbende dialog med de relevante myndigheder og institutioner for at være opdateret om mulighederne.
Vi har fulgt udviklingen i erhvervslivet Nordjylland fra før 1985 og har derfor en finger på pulsen og en faglig fornemmelse for de tendenser og strømninger, der gør sig gældende, og som er præget af såvel den geografiske beliggenhed som den demografiske fordeling i vores område.

Hvis du driver forretning i Frederikshavn eller omegn, så kom forbi til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Ring eller skriv i dag: +45 98 42 65 00 / mail@pj-revision.dk

Gå til kontaktsiden